Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του που βρισκόταν σε αμαξίδιο
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ / KLODIAN LATO
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του που βρισκόταν σε αμαξίδιο

SHARE THIS

Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Σοκάρει ακόμη μία υπόθεση δολοφονίας με θύμα γυναίκα, αυτήν την φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, δράστης είναι ο ίδιος της ο πατέρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε, από τον αδελφό της, νεκρή μέσα στο σπίτι της στις Συκιές Θεσσαλονίκης και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφθασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα σε σπίτι στην Τούμπα.

Ο άνδρας, ο οποίος φαίνεται ότι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και βρισκόταν σε αμαξίδιο.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής και φίλη της κοπέλας: «Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και χρειάστηκε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα.

Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε. Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να πιστέψω έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι».

Exit mobile version