Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη φωτιές σε Πλαγιάρι και Σίνδο
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη φωτιές σε Πλαγιάρι και Σίνδο

SHARE THIS

Για λόγους ασφάλειας των πυροσβεστών που επιχειρούν στο σημείο διεκόπη η ηλεκτροδότηση στην περιοχή των σιδηροδρομικών γραμμών.

Πυρκαγιές ξέσπασαν στις περιοχές Πλαγιάρι και Σίνδο στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουλίου με την πυροσβεστική να επιχειρεί κατάσβεση.

Η φωτιά είναι μικρής έκτασης και καίει ξερά χόρτα και στα δύο σημεία και στην περιοχή του Πλαγιαρίου έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η κατάσβεση στη Σίνδο συνεχίζεται, καθώς η πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή κοντά στις γραμμές των τρένων – μεταξύ του επιβατικού σταθμού και της Σίνδου- και επιχειρούν τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες.

Για λόγους ασφάλειας των πυροσβεστών που επιχειρούν στο σημείο και με εντολή της Πυροσβεστικής, διεκόπη η ηλεκτροδότηση στην περιοχή των σιδηροδρομικών γραμμών.

Σύμφωνα με τη «Hellenic Train», προς το παρόν δεν υφίσταται πρόβλημα στις σιδηροδρομικές μεταφορές, αλλά ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων, εφόσον η κατάσβεση της πυρκαγιάς διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα, καθώς η επόμενη αμαξοστοιχία διέρχεται από το συγκεκριμένο σημείο μετά τις 14.00.

Exit mobile version