Πήλιο: Θλίψη για τον θάνατο του 60χρονου μετανάστη εργάτη γης – Ο σκύλος του πλάι του επί μέρες
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήλιο: Θλίψη για τον θάνατο του 60χρονου μετανάστη εργάτη γης – Ο σκύλος του πλάι του επί μέρες

SHARE THIS

«Το σκυλάκι του ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα».

Θλίψη έχει σκορπίσει στο χωρίο Πλατανιά Πηλίου, ο θάνατος του μετανάστη εργάτη γης. Ο σκύλος του, βρέθηκε στο πλευρό του να θρηνεί αθόρυβα τον θάνατό του.

Ο 60χρονος εργάτης, έζησε και πέθανε μόνο με τη συντροφιά του σκύλου του σε ένα μικρό δωμάτιο, στον Πλατανιά Πηλίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota, ξεψύχησε μέσα στο μικρό του δωμάτιο στον Πλατανιά Πηλίου ο 60χρονος εργάτης γης από το Πακιστάν.

Όλοι, τα τελευταία 20 χρόνια που ζούσε στο χωριό οι κάτοικοι γνώριζαν τον ίδιο και το φωνακλάδικο κυνηγόσκυλό του, και τον προσλάμβαναν στις αγροτικές εργασίες τους.

Τις τρείς τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, αλλά τον αναζήτησε για δουλειά ένας εργάτης από την περιοχή “Μικρό”. Πήγε στο χωριό, χτυπούσε την πόρτα δεν του άνοιγε κανείς, αλλά δεν γάβγιζε ούτε το σκυλί.

Τον κάλεσε στο τηλέφωνο και άκουσε τον χτύπο του κινητού μέσα από το σπίτι. Ανησύχησε και αμέσως κάλεσε τις Αρχές. Όταν άνοιξαν την πόρτα, τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλο πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό κι ακίνητο.

Ο κάτοικος του χωριού, Σταμάτης Παπαδήμος που κατάγεται από τον Πλατανιά, ανέφερε πως ο 60χρονος εργάτης ήταν ένας καλόκαρδος και φιλήσυχος άνθρωπος, με καταγωγή από το Πακιστάν.

«Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσε πότε με ένα κινητό στο χέρι για να επικοινωνεί ποιος ξέρει με ποιους στην πατρίδα του, πότε με το σκυλί του…

Είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας» είπε μεταξύ άλλων στο gegonotanews.

Οι κάτοικοι λένε ότι θα φροντίσουν το σκυλάκι του, τον μοναδικό, πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του. «Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα του – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα».

Την κηδεία του 60χρονου εργάτη από το Πακιστάν θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

Exit mobile version