ΟΣΥ: Εσωτερικός έλεγχος μετά την καταγγελία για οπλοφορία οδηγού
SCREENSHOT/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΣΥ: Εσωτερικός έλεγχος μετά την καταγγελία για οπλοφορία οδηγού

SHARE THIS

Έχουν εκκινήσει διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου ενώ έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΟΣΥ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) ΑΕ μετά από την καταγγελία επιβάτη ότι οδηγός τρόλεϊ τον απείλησε με όπλο.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΟΣΥ ΑΕ, η εταιρεία προχώρησε “σε διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα“.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

“Η ΟΣΥ ΑΕ κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ για συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας ενημερώνει ότι έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού-πειθαρχικού ελέγχου και επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα. Επισημαίνουμε ότι βασική αρχή της Εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη”.

Υπενθυμίζεται ότι οδηγός του τρόλεϊ που κάνει το δρομολόγιο Νέο Φάληρο – Δραπετσώνα φέρεται να απείλησε με πιστόλι άνθρωπο ο οποίος επέβαινε στο όχημα. Ο επιβάτης προχώρησε την καταγγελία προς τις αρχές.

Exit mobile version