Τήνος: Η κυβέρνηση παίζει «κρυφτό» για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Τήνος: Η κυβέρνηση παίζει «κρυφτό» για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων

SHARE THIS

Η κυβέρνηση φαίνεται να παίζει κρυφτό για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διαρκώς στα σημεία μεταφοράς των ανεμογεννητριών.

Το πλοίο «Παναγία Παραβουνιώτισσα» έφτασε για τρίτη φορά με κλειστό το στίγμα AIS στο αποκλεισμένο λιμάνι της Τήνου τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και σχετική ενημέρωση από το κίνημα πολιτών Τήνου κατά των αιολικών πάρκων, η μεταφορά ξεκίνησε νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα που αναγράφεται στις άδειες διέλευσης, με την τοπική αστυνομία να συνοδεύει τα βαρέα οχήματα μεταφοράς ανεμογεννητριών. Η εκφόρτωση ολοκληρώθηκε παρουσία αστυνομίας σε σφραγισμένο από την πολεοδομία Τήνου χώρο, ο οποίος κρίθηκε μη κατάλληλος κατόπιν αυτοψίας.

Παρά την επιτόπια καταγγελία και την μήνυση από τον Δήμαρχο Τήνου, η παράνομη εκφόρτωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, ενώ τα φορτηγά επιβιβάστηκαν ξανά στο πλοίο. Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου έγιναν συλλήψεις τόσο των οδηγών όσο και του εκπροσώπου της Ενεργειακής Κυκλάδων.

Κατά συνέπεια, προκύπτει το εύλογο ερώτημα πως η παρουσία της αστυνομίας στον χώρο και η ταυτόχρονη αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης υπεύθυνου και οδηγών, μετά την καταγγελία, επέτρεψε το να ολοκληρωθεί η παράνομη εκφόρτωση.

Αυτά τα λίγα και άκρως νόμιμα και δημοκρατικά διαδραματίζονται στο νησί τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε ακόμα«Σαν τους κλέφτες» προσπαθούν να στήσουν τις ανεμογεννήτριες

 

Exit mobile version