Το 70% των πολιτών επικρίνει τη ΝΔ για τους χειρισμούς στην υπόθεση Λιγνάδη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 70% των πολιτών επικρίνει τη ΝΔ για τους χειρισμούς στην υπόθεση Λιγνάδη

SHARE THIS

Συντριπτικό είναι το ποσοστό των πολιτών, που δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την υπόθεση Λιγνάδη

Το 71%  των πολιτών δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε την υπόθεση Λιγνάδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για λογαριασμό του Kontra Channel.

Παρά τις συνεχείς εξηγήσεις, την επίθεση στην αντιπολίτευση και την επίκληση στην “βαθιά υποκριτική τέχνη”, που εξαπάτησε την Υπουργό Πολιτισμού, η κυβέρνηση. Μάλιστα, το 26%, με το 38% των δυσαρεστημένων να είναι πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 38% εξ αυτών δηλώνουν «πιο κοντά στη ΝΔ».

Το 66% αναφέρει ότι η διαχείριση της υπόθεσης πλήττει την αξιοπιστία της κυβέρνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 31% των πολιτών που αισθάνονται πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι πλήττεται η αξιοπιστία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επίσης, το 68% των ερωτηθέντων ζητά την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ή την αποπομπή της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μόλις το 24% ζητά να παραμείνει στη θέση της.

Μάλιστα των 42% των πολιτών που αισθάνονται πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, τάσσονται υπέρ της απομάκρυνσης της Λίνας Μενδώνη από το υπουργείο Πολιτισμού.

Ολόκληρη η δημοσκόπηση της Prorata

Exit mobile version