Το ελαφρυντικό «ψυχικής οδύνης» θα επικαλεστεί ο γυναικοκτόνος, Αναγνωστόπουλος
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ελαφρυντικό «ψυχικής οδύνης» θα επικαλεστεί ο γυναικοκτόνος, Αναγνωστόπουλος

SHARE THIS

«Ψυχική οδύνη» αναμένεται να επικαλεστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ομολογίαν γυναικοκτόνος

«Ψυχική οδύνη» όπως έγινε γνωστό πρόκειται να επικαλεστεί ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1.

Ο συνήγορος του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλώντας στον ANT1 είπε πως δεν θα ζητήσουν το ελαφρυντικό (άκουσον-άκουσον) «ανάρμοστης συμπεριφοράς» της Καρολάιν Κράουτς, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο εντολέας μου το έχει αποκλείσει, αλλά κι εγώ δεν θα το ζητούσα».

Συνέχισε, μάλιστα υπογραμμίζοντας, πως τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει ο κατηγορούμενος είναι αυτό της «ψυχικής οδύνης» αλλά και «ο σύννομος βίος πριν την πράξη και μόνο σε αυτό το επίπεδο, και τίποτε άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί πως αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά, πρόκειται να «σπάσουν» τα ισόβια. Σε ερώτηση μάλιστα, για όλα όσα έκανε ο γυναικοκτόνος μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, τη δολοφονία της σκυλίτσας, το ότι άφησε το μωρό πάνω στη νεκρή μητέρα του, αλλά και το θέατρο που έπαιζε για πάνω από έναν μήνα, ο δικηγόρος είπε πως «οι μεταγενέστερες πράξεις δεν συμπεριλαμβάνονται» στην εξέταση της ποινής.

Exit mobile version