Οι εργάτες δίπλα στους εργάτες: Το Εργατικό Κέντρο στη Λέσβο απέτρεψε ακόμα έναν πλειστηριασμό!
ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εργάτες δίπλα στους εργάτες: Το Εργατικό Κέντρο στη Λέσβο απέτρεψε ακόμα έναν πλειστηριασμό!

SHARE THIS

«Όταν λέμε πως κανένα σπίτι δεν θα πάει σε χέρια τραπεζίτη, το εννοούμε» τόνισαν με τη στάση τους τα εργατικά σωματεία στη Λέσβο.

Ενώ η Δικαιοσύνη εκδίδει αποφάσεις σε βάρος των ευάλωτων πολιτών που χάνουν ξαφνικά το βιος τους από τα «κοράκια» των funds, οι εργαζόμενοι υψώνουν τείχη αλληλεγγύης για να σώσουν τα σπίτια των ταξικών αδερφών τους.

«Όταν λέμε πως κανένα σπίτι δεν θα πάει σε χέρια τραπεζίτη, το εννοούμε». Αυτό τονίστηκε το πρωί της Τρίτης 9 Μαϊου στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε έξω από την Εθνική Τράπεζα, όπου βρέθηκαν μέλη της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών και άλλων εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων.

Αποτράπηκε, ένα ακόμα έγκλημα εις βάρος της λαϊκής κατοικίας, της λαϊκής οικογένειας, που βρίσκεται εκτεθειμένη στην επίθεση των τοκογλύφων, των τραπεζών και των funds.

Όπως δήλωσαν, «δεν θα επιτρέψουμε καμία έξωση, δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους, αλλά οργανώνουμε μαζικά την ταξική μας αλληλεγγύη!

Απαιτούμε:

  • Νομοθετική απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
  • Κούρεμα χρεών προς τράπεζες.
  • Ρυθμίσεις που να μπορεί να ανταποκριθεί η λαϊκή οικογένεια, χωρίς να υποχρεωθεί να υποβαθμίσει παραπέρα τις ανάγκες της».
Exit mobile version