To Facebook διαγράφει σχόλια Ελλήνων δημοσιογράφων για τον απεργό πείνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Facebook διαγράφει σχόλια Ελλήνων δημοσιογράφων για τον απεργό πείνας

SHARE THIS

Τις τελευταίες ώρες το facebook λογοκρίνει σχόλια που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα και την κατάλυση του κράτους δικαίου

Σε διαγραφές σχολίων που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση σχετικά με την υπόθεση Κουφοντίνα και μπλοκαρίσματα λογαριασμών δημοσιογράφων προχωρά τις τελευταίες ώρες το facebook.

Μεταξύ άλλων λογοκρίθηκαν σχόλια του Αρη Χατζηστεφάνου, της Μαρίας Λούκα, και της Χρύσας Λύκου ενώ το Facebook μπλόκαρε για επτά ημέρες το λογαριασμό του Κώστα  Κωστάκου, οι οποίοι ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την εκδικητική στάση της απέναντι στον κρατούμενο.

Η Μαρία Λούκα λογοκρίθηκε και έγραψε : “Το facebook έριξε την ανάρτηση με την οποία εξεφραζα τη διαφωνία μου με την κρατική δολοφονία που βρίσκεται στα σκαριά. Την ανεβάζω ξανά λοιπόν με μια μικρή, αναγκαία για λόγους λογοκρισίας, παραλλαγή: ”

Από την πλευρά του ο Αρης Χατζηστεφάνου ανέφερε ότι «η οργή για εκδίκηση», από την πλευρά της οικογένειας Μητσοτάκη, «αποτελεί κατάλυση της δημοκρατίας», λαμβάνοντας αναφορά ένα για σχόλιό του το οποίο χιλιάδες κόσμου είχε χρησιμοποιήσει.

Exit mobile version