Το γνωστό… σύνθημα για τον Μητσοτάκη τώρα και σε ντουέτο έξω από νοσοκομείο (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γνωστό… σύνθημα για τον Μητσοτάκη τώρα και σε ντουέτο έξω από νοσοκομείο (Video)

SHARE THIS

Στη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης μια παρέα νεαρών διέκοψε το ρεπορτάζ για να φωνάξει συγχρονισμένα: «Μητσοτάκη Γ@μι@σ@ι».

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας είναι τραγική. Το ΕΣΥ έχει ξεπεράσει πια τα όριά του, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει αποτύχει πλήρως να διαχειριστεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, με συνεχείς αστοχίες. Παράλληλα, η κοινωνία είναι εξοργισμένη με τη σειρά λανθασμένων χειρισμών της πολιτείας σε αρκετά θέματα. Το σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού όλο και συχνότερα κάνει την… εμφάνισή του σε ζωντανές συνδέσεις ειδησεογραφικών δελτίων και τηλεοπτικών εκπομπών, με τους παρουσιαστές και δημοσιογράφους να μένουν ενεοί και κεχηνότες.

Κάτι τέτοιο συνέβη και αυτή τη φορά με το νέο… κρούσμα εναντίον του Μητσοτάκη να ακούγεται και έξω από τα νοσοκομεία της χώρας, πιο συγκεκριμένα έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ενόσω η δημοσιογράφος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση και μετέφερε την είδηση ότι ένα μωρό 4 μηνών νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορονοϊό, μια παρέα νεαρών διέκοψε το ρεπορτάζ για να φωνάξει συγχρονισμένα: «Μητσοτάκη Γ@μι@σ@ι».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Exit mobile version