Το γραφείο τελετών δεν παραδίδει τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη- Κόσμος συρρέει στο λαϊκό προσκύνημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γραφείο τελετών δεν παραδίδει τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη- Κόσμος συρρέει στο λαϊκό προσκύνημα

SHARE THIS

Απίστευτες καταστάσεις με την σορό του σπουδαίου συνθέτη - Κόσμος συρρέει στη Μητρόπολη για να αποτίσει φόρο τιμής στον αγωνιστή.

Ενόσω όλοι και όλες περίμεναν να έχει λήξει το σίριαλ με την κηδεία και την ταφή του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, εντούτοις εμφανίστηκαν νέα δικαστικά εμπόδια, τα οποία αυτή τη φορά υψώθηκαν από το γραφείο τελετών που είχε παραλάβει τη σορό του, όπως δημοσιεύει το avgi.gr.

Το δικαστήριο, που θα εξέταζε σήμερα το αίτημα για να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη σε άλλον τόπο από αυτόν που είχε υποδείξει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια, αναμενόταν να έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς επήλθε συμβιβασμός. Το αποτέλεσμα θα ήταν να αποφασιστεί να κηδευτεί ο Μίκης Θεοδωράκης στον Γαλατά Χανίων.

Ωστόσο στην σημερινή συνεδρίαση εμφανίστηκε το Γραφείο Τελετών Σκλια (με τον εταιρικό τίτλο «ΙΚΕ Funeral Office Σκλιας») και δια του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση, ώστε να αναλάβει το συγκεκριμένο γραφείο την τελετή.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του γραφείου τελετών Σκλια και εξέδωσε νέα τροποποιητική προσωρινή διαταγή με την οποία απαγόρευε στο Γραφείο Τελετών Σκλια να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια για το λαϊκό προσκύνημα, την κηδεία και τον ενταφιασμό του Μίκη Θεοδωράκη.

Παρόλη όμως την νέα προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, το Γραφείο Τελετών αρνείται να παραδώσει τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη σε άλλο γραφείο προκειμένου να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κόσμος έχει συρρεύσει στη Μητρόπολη Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη, ωστόσο ακόμα δεν βρίσκεται εκεί η σορός του τεράστιου συνθέτη.

Exit mobile version