Το hashtag #Με_Τον_Κυριάκο είναι ίσως ό,τι πιο σουρεάλ έχουμε ζήσει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το hashtag #Με_Τον_Κυριάκο είναι ίσως ό,τι πιο σουρεάλ έχουμε ζήσει

SHARE THIS

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε το βρετανικό κοινό για την καλή τουριστική σεζόν που είχαμε και το «εκπληκτικό» καλοκαίρι, ενώ έκανε και προβλέψεις για «Covid-free summer» το 2022 και έσπευσε να καλέσει τουρίστες.

Τις τελευταίες ώρες το hashtag #Με_Τον_Κυριάκο τρεντάρει στο Twitter και ίσως είναι από τις πιο σουρεάλ στιγμές του 2021 και σίγουρα υπάρχει κόσμος που αναρωτιέται τι μπορεί να συνέβη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στη Βρετανία για να συναντηθεί με τον ομόλογό του Μπόρις Τζόνσον και έδωσε συνέντευξη στο ITV και το Good Morning Britain. Λίγο αργότερα οι παρουσιαστές ανέφεραν ότι είναι έκπληκτοι από τα θερμά μηνύματα που λάμβαναν από τηλεθεατές μετά το πέρας της συνέντευξης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ίδιο και εμείς αγαπητοί Βρετανοί. Είμαστε έκπληκτοι. Όσο το τέταρτο κύμα της πανδημίας έχει «λυγίσει» το ΕΣΥ και η κυβέρνηση δεν φαίνεται να θέλει να παραδεχτεί πιθανούς λάθος χειρισμούς της, όσο καθημερινά η χώρα θρηνεί μεγάλο αριθμό νεκρών, ο πρωθυπουργός της χώρας ενημέρωσε το βρετανικό κοινό για την καλή τουριστική σεζόν που είχαμε και το «εκπληκτικό» καλοκαίρι, ενώ έκανε και προβλέψεις για «Covid-free summer» το 2022 και έσπευσε να καλέσει τουρίστες. Την ίδια ώρα, σήμερα ανακοινώθηκαν 80 νέοι θάνατοι και 8.129 κρούσματα, οι γιατροί παρακαλούν για προσλήψεις και ΜΕΘ, αφού πολλοί πολίτες φεύγουν από τη ζωή χωρίς να έχουν την περίθαλψη που έχουν ανάγκη, ενώ και η εστίαση απεργεί και ζητά τα αυτονόητα από την πολιτεία.

Και εδώ έρχεται και «κολλάει» το #Με_Τον_Κυριάκο, αφού «έπιασαν δουλειά» γνωστοί και άγνωστοι υποστηρικτές του πρωθυπουργού, ειρωνευόμενοι εμφανώς το πρόσφατο #Με_Τον_Κεριακο, μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο του MEGΑ.

Και σα να μην έφτανε αυτό φίλοι Βρετανοί, μέσα σε άλλα, ο πρωθυπουργός είχε υποστηρίξει σθεναρά ότι θα απαιτήσει από τον Μπόρις Τζόνσον και την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, τα οποία όπως τονίζει διαρκώς κλάπηκαν. Όμως αντί αυτού, έκανε μια προσφορά που μόνο δεινός διαπραγματευτής θα μπορούσε να κάνει: Σας δίνει ως αντάλλαγμα ανεκτίμητης αξίας θησαυρούς που δεν έχουν βγει ποτέ από τον Παρθενώνα, ως δανεικά βέβαια. Θα τα έχουμε… πως να το θέσουμε; Με όρους συνεπιμέλειας!

Ε πώς να μην τον αγαπάτε;

Exit mobile version