Το Μαξίμου εξαφάνισε την δήλωση Σακελλαροπούλου, ότι η Μήδεια δεν είχε μεγάλη ένταση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μαξίμου εξαφάνισε την δήλωση Σακελλαροπούλου, ότι η Μήδεια δεν είχε μεγάλη ένταση

SHARE THIS

Στην απομαγνητοφώνηση της συζήτησης Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου, το Μαξίμου έκοψε τη φράση της ΠτΔ για την Μήδεια.

Οι επικοινωνιακοί τακτικισμοί της κυβέρνησης πλέον οδηγούν την δημοκρατία σε πλήρη σήψη, καθώς έφτασε στο σημείο να «λογοκρίνονται» δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα,  στη συνομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη με την Κατερίνας Σακελλαροπούλου,παρότι δημοσιοποιήθηκε το βίντεο από τον διάλογό τους, στην απομαγνητοφώνηση αφαιρέθηκε φράση της ΠτΔ για την Μήδεια.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναφερόμενη στη κακοκαιρία, δήλωσε ότι παρόλα τα προβλήματα συντονισμού που υπήρξαν το καιρικό φαινόμενο δεν είχε μεγάλη ένταση. Με απλά λόγια αφήνει έκθετη την κυβέρνηση, για τους τραγικούς χειρισμούς που υπήρξαν στην διαχείριση της Μήδειας.

Στην επίσημη απομαγνητοφώνηση που διανεμήθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού, παραλήφθηκε η παρπάνω αναφορά της ΠτΔ για την κακοκαιρία «Μήδεια», η οποία διαψεύδει το αφήγημα για το πιο σφοδρό καιρικό φαινόμενο της δεκαετίας.

Συγκεκριμένα, η ΠτΔ είχε δηλώσει: «Στο θέμα της κακοκαιρίας που αναφερθήκατε νομίζω ότι αυτές οι απότομες μεταβολές του καιρού δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κανείς ότι συνδέονται με την κλιματική αλλαγή και πλέον πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι και συμφιλιωμένοι και με αυτά τα φαινόμενα. Ο κρατικός μηχανισμός είναι καλό να μπορεί να προλαμβάνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Θυμάμαι και από την πορεία μου σαν δικαστή, αυτή τη σύγκρουση και σύγχυση αρμοδιοτήτων με συνέπεια στην κρίσιμη στιγμή κανείς να μην θέλει να αναλάβει την ευθύνη. Είναι σημαντικό ειδικά αυτά τα θέματα να ξεκαθαρίσουν».

Exit mobile version