Το μισό Ποινικό Κώδικα φορτώνει η ΕΛ.ΑΣ στους 11 προσαχθέντες της Νέας Σμύρνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μισό Ποινικό Κώδικα φορτώνει η ΕΛ.ΑΣ στους 11 προσαχθέντες της Νέας Σμύρνης

SHARE THIS

Οι αδικαιολογήτως και βιαίως προσαχθέντες στη Νέα Σμύρνη αντί να δεχθούν τις απολογίες της ΕΛ.ΑΣ., φορτώθηκαν μια σειρά κατηγοριών.

Ο κόσμος αντέδρασε μαζικά στο κρεσέντο αστυνομικής βίας, που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Ωστόσο, οι πολίτες, που αντέδρασαν στην αστυνομική αυθαιρεσία, αντί να δεχθούν τις απολογίες της ΕΛ.ΑΣ., φορτώθηκαν μια σειρά κατηγοριών.

Σύμφωνα με την Κατιούσα «οι προσαχθέντες της Νέας Σμύρνης κατηγορούνται για διασπορά του κορονοϊού – ενώ από τα βίντεο είναι φανερό ότι αν κάποιοι παραβίασαν τα μέτρα ήταν οι αστυνομικοί που με μένος συγχρωτίστηκαν για να πέσουν πάνω στο νεαρό που ξυλοκοπήθηκε-, αντίσταση, εξύβριση και διατάραξη κοινωνικής ειρήνης».

Οι 11 προσαχθέντες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι περίπου κατά τα μεσάνυχτα, αναφέρει το δημοσίευμα. Όπως φαίνεται η αίσθηση ασυδοσίας της ΕΛ.ΑΣ. μόνο τυχαία δεν είναι και απ’ ότι φαίνεται πηγάζει από τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια. Η σημερινή ντροπή, έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Exit mobile version