Το Twitter έριξε και τον νέο λογαριασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκου, μετά το νέο του βίντεο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Twitter έριξε και τον νέο λογαριασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκου, μετά το νέο του βίντεο

SHARE THIS

Ακόμη μία φορά επίκεντρο λογοκριτικής επίθεσης ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, έπειτα από το νέο σατιρικό του βίντεο για την κακοκαιρία «Ελπίς».

Συνεχίζονται οι λογοκριτικές επιθέσεις σε λογαριασμούς που ασκούν κριτική στην Κυβέρνηση για την διαχειριστική της ανεπάρκεια σε μία σειρά ζητημάτων.

Για ακόμη μία φορά, το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκου, έπειτα από το νέο του βίντεο για την κακοκαιρία «Ελπίς» και την απόλυτη κρατική παράλυση. Το κατέβασμα αυτό έρχεται λίγες μόλις ώρες αφότου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου αποσπάσματα από το βίντεό του.

Ο νέος λογαριασμός του στο Twitter, ανεστάλη λίγες εβδομάδες μετά την αναστολή του προηγούμενου, που υποτίθεται ότι είχε γίνει λόγω «πλαστοπροσωπίας».

Σε αυτό, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο ιδιωτικός τομέας θριαμβεύει σε κέρδη, η κυβέρνηση αποφεύγει να μπει στα πόδια του ιδιωτικού τομέα -πχ να επέμβει σε πεντάστερα ξενοδοχεία, όπου λαμβάνουν χώρα βιασμοί (τυχαίο παράδειγμα), αλλά ο πρωθυπουργός κάνει τον ντίλερ για τις καλές εταιρείες και κάνει τον ντίλερ, κλείνοντας την συμφωνία στα δύο χιλιάρικα, για να γλιτώσουν τα πολλαπλάσια που θα έδιναν αν πήγαινε δικαστικά το θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έχει βρεθεί στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό καθώς πολλοί επιχειρούν να τον φιμώσουν καλλιτεχνικά και σοσιαλμιντιακά. Έπειτα από την πρωτοφανή εισβολή της Σάσας Σταμάτης με τους… «φίλους» της στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι η δεύτερη φορά που βλέπει τον λογαριασμό του στο Twitter να κατεβαίνει.

Την προηγούμενη φορά, δέχθηκε λογοκριτική επίθεση μετά από ανάρτησή του με την οποία ασκούσε κριτική στον Δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για την δαπανηρότατη φιέστα με τον Σάκη Ρουβά.

Exit mobile version