Το «βρήκαν» στο ΣΚΑΪ: Για την άνοδο της ακροδεξιάς φταίνε ΛΟΑΤΚΙ+ & μετανάστες (Video)
SCREENSHOT / TWITTER
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «βρήκαν» στο ΣΚΑΪ: Για την άνοδο της ακροδεξιάς φταίνε ΛΟΑΤΚΙ+ & μετανάστες (Video)

SHARE THIS

Επιχειρώντας να εξηγήσουν τα ιταλικά εκλογικά αποτελέσματα, απέδωσαν την επάνοδο της ακροδεξιάς στους μετανάστες και τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Να αναλύσουν τα εκλογικά αποτελέσματα στην Ιταλία και την επάνοδο της ακροδεξιάς επιχείρησαν σήμερα από το πάνελ του ΣΚΑΪ οι σχολιαστές Ανδρέας Δρυμιώτης και Άρης Πορτοσάλτε.

Εξηγώντας τα αποτελέσματα των ιταλικών καλπών που ανέδειξαν σε κυρίαρχη δύναμη την Τζόρτζια Μελόνι, που ως επικεφαλής μεταφασιστικού κόμματος προαλείφεται για Πρωθυπουργός, σχολιαστές του ΣΚΑΪ έδειξαν ως αίτια δύο κοινωνικές ομάδες που συνεχίζουν να δέχονται διακριτική μεταχείριση σε βάρος τους.

Ο Ανδρέας Δρυμιώτης είπε: «Και στην Σουηδία και στην Ιταλία υπάρχουν πάρα πολλοί μετανάστες. Στη Σουηδία είναι τρομακτικό το πρόβλημα».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος θέλησε να συμβάλλει στη συζήτηση θέτοντας τον εξής προβληματισμό:«Μπορεί σε άλλες κοινωνίες αυτό που ονομάζουμε “Άτομο 1” και “Άτομο 2” να ενοχλεί βρε παιδί μου και να είναι ο άλλος και να θέλει το “άντρας- γυναίκα”. Βάζω έναν προβληματισμό».

Έπειτα επανήλθε ο Α. Δρυμιώτης ο οποίος δήλωσε: «Είδα μία διαφήμιση τσίχλας και πραγματικά σοκαρίστηκα αυτές τις μέρες. Είναι δύο κορίτσια. Οδηγεί το ένα και το άλλο σκύβει και το φιλάει στα χείλη. Και λέει “εκφράσου ελεύθερα”. Εγώ ρωτάω αν αντί για κορίτσι αυτό ήταν αγόρι δεν θα ήταν παραβίαση, #MeToo; Τη ρώτησε αν θέλει να την φιλήσει; Εκφράσου ελεύθερα στα χείλη;».

Exit mobile version