Τον εφιάλτη πολλών γυναικών έκανε… χυδαία «πλακίτσα» ο Φιλιππίδης: «Αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι την κλείνω την πόρτα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον εφιάλτη πολλών γυναικών έκανε… χυδαία «πλακίτσα» ο Φιλιππίδης: «Αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι την κλείνω την πόρτα»

SHARE THIS

Ο προφυλακισμένος ηθοποιός, που έχει στην πλάτη του κατηγορητήριο για βιασμό και απόπειρες βιασμού, είχε θράσος και δε δίστασε μάλιστα, τον εφιάλτη κάποιων γυναικών να τον κάνει... "πλακίτσα".

Μερικά χρόνια πριν, το 2016 συγκεκριμένα, οι αηδιαστικές δηλώσεις του Φιλιππίδη για “κεκαλυμμένες” σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο εργασίας, με “χιούμορ” και δόση “πλάκας”, προκαλούσαν τον γέλωτα σε διοργανωτές και παρευρισκόμενους σε εκδήλωση του ΙΑΝΟΥ, το 2016. Μερικά χρόνια αργότερα, με το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες για απόπειρες βιασμού και βιασμού στο πρόσωπό του, το γέλιο φανταζόμαστε έχει σβήσει από τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων.

Τα λόγια του Φιλιππίδη και ο τρόπος του προκαλούν ανατριχίλα. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο ίδιος που σήμερα στην πλάτη του έχει βαρύ κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει, χωρίς ίχνος ντροπής:

«Νέοι ηθοποιοί λένε πως ο Φιλιππίδης έχει στο καμαρίνι του την πόρτα πάντα ανοιχτή για εμάς», είπε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, με τον προφυλακισμένο και κατηγορούμενο για βιασμό, ηθοποιό να κάνει χυδαίο και προκλητικό “χιουμοράκι”, λέγοντας πως “και αν έρθει καμιά κοπελίτσα (στο καμαρίνι) την κλείνω την πόρτα”. Ενώ συνεχίζει, μπροστά μάλιστα στη σύζυγό του, “Ποτέ στη δουλειά αυτά, ποτέ. Αλλού.”

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή του Πέτρου Φιλιππίδη στον ΙΑΝΟ:

Δεν είναι μάλιστα η μοναδική φορά που προκαλούν τα λεγόμενα του, σε -παλιότερα- βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει. Πρόσφατα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη βίντεο από το 2018, με τον Φιλιππίδη και τον Χαϊκάλη να ειρωνεύονται αισχρά το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ειδικότερα, στο βίντεο εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης να αναφέρει πως “δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση” τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης τον φιλά στο μάγουλο. “Δεν θέλω, δεν θέλω” φωνάζει “αστειευόμενος” ο πρώτος, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει “τώρα το θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια”.

Υπενθυμίζεται, πως έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και απόπειρα βιασμού και ο Παύλος Χαϊκάλης.
Exit mobile version