Τουμασάτου για αμβλώσεις: Ας φροντίζουμε να ζουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά που ήδη γεννήθηκαν
INSTAGRAM / MARIANNATOUMASATOU
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουμασάτου για αμβλώσεις: Ας φροντίζουμε να ζουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά που ήδη γεννήθηκαν

SHARE THIS

«Ας φροντίσουμε να ζουν καλά και με αξιοπρέπεια αυτά που ήδη έχουν γεννηθεί και για τα άλλα ξέρουν οι μήτρες που τα έχουν τι να κάνουν!»

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου τοποθετείται συχνά για ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και αποδεικνύει ότι δεν είναι απλός παρατηρητής της, αλλά συμμετέχει ενεργά, ζητώντας πρόοδο και αλλαγή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανατροπή της απόφασης-ορόσημο Roe v. Wade του 1973 για τις αμβλώσεις, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων παγκοσμίως από γυναικείες οργανώσεις, γυναίκες και αλληλέγγυους, σχολίασε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον αναχρονισμό.

Πιο συγκεκριμένα, με ιστορία της στο Instagram τοποθετείται και γράφει χαρακτηριστικά: «Με ό,τι έχω καταλάβει στις 10ετίες που ζω δεν έχει σημασία να γεννιούνται παιδιά, αλλά ευτυχισμένα παιδιά! Παιδιά που για αυτά λαχταράνε αγκαλιές! Παιδιά που έρχονται στα όνειρα των γονιών τους και τα φωτίζουν! Ας φροντίσουμε να ζουν καλά και με αξιοπρέπεια αυτά που ήδη έχουν γεννηθεί και για τα άλλα ξέρουν οι μήτρες που τα έχουν τι να κάνουν! Με σεβασμό σε κάθε πλάσμα που αφορά η ανάρτησή μου!»

Exit mobile version