Τούρτα  ΠΟΕΔΗΝ στον Μητσοτάκη – Και 27 τριαντάφυλλα για τους υγειονομικούς που χάθηκαν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τούρτα ΠΟΕΔΗΝ στον Μητσοτάκη – Και 27 τριαντάφυλλα για τους υγειονομικούς που χάθηκαν

SHARE THIS

Οι διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ είχαν 27 τριαντάφυλλα για κάθε έναν υγειονομικό που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό...  

Η ΠΟΕΔΗΝ σήμερα άνοιξε τον «χορό» των κινητοποιήσεων, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που άφησε αστήριχτο το ΕΣΥ και παρά τις επανειλημμένες κυβερνητικές εξαγγελίες του, η αναγνώριση του αυτοθυσιαστικού έργου των υγειονομικών περιορίστηκε τελικά μόνο στα… χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια.

Η ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποίησε σήμερα πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές της ΠΟΕΔΗΝ έβγαλαν μια τούρτα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και 27 τριαντάφυλλα για κάθε έναν υγειονομικό που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυβέρνηση παρά τις επίμονες εκκλήσεις των εργαζομένων, αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει την Covid-19 ως επαγγελματική ασθένεια για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, όπως συμβαίνει άλλωστε και σε άλλες χώρες, όπως το Βέλγιο.

Σύμφωνα με το GRTimes, οι διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί έκοψαν μάλιστα κομμάτια της τούρτας με την… ευχή να υλοποιηθούν επιτέλους οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντί τους.

Exit mobile version