Τραγέλαφος: Αστυνομικός χωρίς μάσκα κόβει πρόστιμο σε νεαρό, επειδή δεν φοράει μάσκα!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγέλαφος: Αστυνομικός χωρίς μάσκα κόβει πρόστιμο σε νεαρό, επειδή δεν φοράει μάσκα!

SHARE THIS

Ο αστυνομικός σταμάτησε έναν νεαρό και του έκοψε πρόστιμο. Ωστόσο, όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, ούτε ο αστυνομικός φορούσε τη δική του μάσκα.  

Ένα ακόμη σουρεαλιστικό περιστατικό της ΕΛ.ΑΣ. συνέβη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά. Σήμερα ξεκίνησε η εφαρμογή των μέτρων, που πήρε στο… και πέντε η κυβέρνηση, με τους αστυνομικούς να διενεργούν ελέγχους για την τήρησή τους. Βέβαια, ίσως θα ήταν δόκιμο να τα τηρούν και οι ίδιοι δίνοντας το παράδειγμα.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικός που είχε κατεβασμένη τη μάσκα στο πηγούνι, δηλαδή δεν τη φορούσε, έκοψε πρόστιμο σε πολίτη που δεν φορούσε μάσκα και ήταν ανεβασμένος στο πατίνι του.

«Με όλο τον σεβασμό, τηρώ το νόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο» είπε ο αστυνομικός στον νεαρό, ο οποίος του απάντησε ότι είναι εμβολιασμένος και πως πήγαινε στη δουλειά του με το πατίνι.

Αλήθεια είναι αυτό, τηρούσε το νόμο, όσον αφορά τη μάσκα του νεαρού, βέβαια αποδεικνύεται πως οι αστυνομικοί είναι μάλλον ανώτεροι του νόμου και δεν τους αγγίζει, όπως εξάλλου και ο κορονοϊός! Ίσως δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί πρέπει να φορούν μάσκα.

Exit mobile version