Τραγικό εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό εργατικό δυστύχημα: Νεκρός εργάτης που καταπλακώθηκε από τοίχο

SHARE THIS

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ένας άνδρας ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ακόμη ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα ήρθε να προστεθεί στην μακρά θλιβερή λίστα, που καθημερινά φαίνεται να μεγαλώνει, με εργάτες να χάνουν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας, χωρίς να φαίνεται η πολιτεία να είναι πρόθυμη να λάβει μέτρα για την προστασία των εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ένας άνδρας ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού patrisnews.gr, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 60-65 ετών κάτω από άγνωστες αιτίες, τραυματίστηκε σοβαρά όταν τοιχοποιία τον καταπλάκωσε πριν προλάβει να αντιδράσει.

Ο οικοδόμος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο, όπου εκεί οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο άνδρας χρειάστηκε διασωληνωθεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Δυστυχώς ο άνδρας «έσβησε» πριν καν προλάβει να φτάσει στο «Παναγία η Βοήθεια», καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο Γ.Ν Ηλείας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Exit mobile version