Τραγωδία στην Ανθούσα: Νεκρός ηλικιωμένος – Είδε για 3η φορά να καίγεται το σπίτι του
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Ανθούσα: Νεκρός ηλικιωμένος – Είδε για 3η φορά να καίγεται το σπίτι του

SHARE THIS

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα 80 ετών ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί είδε να καίγεται το σπίτι του για τρίτη φορά.

Τη σορό ενός άνδρα βρήκαν οι αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή της Ανθούσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το ertnews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα 80 ετών ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας περίστροφο, γιατί είδε να καίγεται το σπίτι του για τρίτη φορά.

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το περιστατικό.

Νύχτα – κόλαση

Εφιαλτική νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι σε Πεντέλη, Ντράφι, Ανθούσα, Παλλήνη, Διώνη, Γέρακα και Δασαμάρι, όπου εξακολουθεί να μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης και άφησε πίσω της καμένα σπίτια και απόγνωση.

Στην πολύπαθη Πεντέλη, που πολλάκις έχει πληγεί από πυρκαγιές, οι επίγειες δυνάμεις δίνουν πραγματική μάχη για να σβήσουν τις φλόγες, που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό.

Η φωτιά κατακαίει τα πάντα στο διάβα της ενώ κατά διαστήματα ακούγονται εκρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν καμένα σπίτια σε Παλαιά Πεντέλη, Ντράφι, Γέρακα, Ανθούσα και Πανόραμα Παλλήνης ενώ οι εστίες είναι δεκάδες και εκτείνονται από το Πεντελικό όρος μέχρι την οδό Μαραθώνος.

Οι άνεμοι στην περιοχή είναι θυελλώδεις, δυσχεραίνοντας ιδιαίτερα το έργο της κατάσβεσης, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα.

Το πρωί στις 6:15 έφτασε μήνυμα του 112 προς τους πολίτες της περιοχής να αποφύγουν την μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι.

Στις 2 τη ξημερώματα, ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 έστειλε μήνυμα, για να εκκενωθεί άμεσα η Πεντέλη.

Exit mobile version