Τραυματισμός 16χρονης: Πολίτης καταγγέλλει πως πήγε να καταθέσει και δεν τον άφησαν
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραυματισμός 16χρονης: Πολίτης καταγγέλλει πως πήγε να καταθέσει και δεν τον άφησαν

SHARE THIS

Ενώ η 16χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται στο νοσοκομείο και αναρρώνει, γίνεται μια σοβαρή καταγγελία πολίτη που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πολίτης ενημέρωσε τον τηλεοπτικό σταθμό ότι πήγε να καταθέσει για το περιστατικό στο Νέο Ηράκλειο αλλά τον έδιωξαν.

Σχετικά με αυτή την καταγγελία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Οικονόμου απάντησε «δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Αν συμφωνεί και μου δώσετε τα στοιχεία του ιδιωτικά να το δούμε».

Η μητέρα της κοπέλας με δηλώσεις της επεσήμανε ότι «με βάση και τη μαρτυρία του αυτόπτη μάρτυρα, η περιγραφή έρχεται σε αντίθεση με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Συμπλοκή, την ώρα που η κόρη μου ήταν στο έδαφος χωρίς αισθήσεις, σύμφωνα και με την αρχική ενημέρωσή μας από την αστυνομία στο νοσοκομείο, δεν υπήρξε και σίγουρα η κόρη μου δεν αποτέλεσε απειλή σε κανέναν».

Σημειώνεται πως για την υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας και διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός της νεαρής κοπέλας. Ο κ. Ελευθεριάνος, στην παραγγελία του για την έναρξη της έρευνας, ζητά να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση του τραυματισμού προκύπτουν στοιχεία για την τέλεση των αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Exit mobile version