Τροχαίο στη Βουλή: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός – τραμπουκισμοί στους αυτόπτες μάρτυρες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός – τραμπουκισμοί στους αυτόπτες μάρτυρες

SHARE THIS

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ROSA, ο αναβάτης της μηχανής φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση μηχανής και υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ROSA, ο αναβάτης της μηχανής φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας και ευτυχώς χωρίς να έχει καταλήξει, όπως διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τροχαίο σημειώθηκε ανάμεσα σε υπηρεσιακό όχημα της βουλής και μοτοσυκλετιστή, με την τροχαία ωστόσο να απευθύνεται με αυθάδη τρόπο σε διανομέα που περνούσε απ’ το σημείο και έσπευσε να δηλώσει πως ο μοτοσικλετιστής πέρασε με πράσινο.

Μάλιστα, αίσθηση προκαλεί βίντεο, που κυκλοφορεί και δείχνει τον άνδρα της τροχαίας να φωνάζει στον αυτόπτη μάρτυρα “Σήκω φγυε από εδώ, εξαφανίσου!”

Ο αναβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι βαριά τραυματισμένος. Για αρκετή ώρα στο σημείο η κυκλοφορία γινόταν μόνο στο ένα ρεύμα του δρόμου, λόγω του σφοδρού ατυχήματος.

Exit mobile version