Τροχαίο στη Βουλή: Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου

SHARE THIS

Η οικογένεια του άτυχου 23χρονου που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή προχωράει στη δωρεά των οργάνων του

Μεγαλείο ψυχής επιδεικνύει η οικογένεια του άτυχου Ιάσονα, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο έξω από την Βουλή, κάνοντας δώρο ζωής σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του άτυχου 23χρονου που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή προχωράει στη δωρεά των οργάνων του, ώστε να βοηθήσει συνανθρώπους μας, που ψάχνουν μια ευκαιρία στη ζωή.

Την ώρα που συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία από την Τροχαία Αθηνών, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για ένα αριστερόστροφο φανάρι που δεν τοποθετήθηκε ποτέ, με τον φρούραρχο της Βουλής να είχε ζητήσει από την Παρασκευή να μπει αριστερόστροφο φανάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, ο φρούραρχος της Βουλής είχε ζητήσει τρεις φορές – το 2012, το 2014 και το καλοκαίρι του 2020 – να μπει ένα φανάρι στο επίμαχο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα, αλλά το αίτημα του δεν προχώρησε ποτέ.

Την πρόθεση της οικογένειας για δωρεά των οργάνων του 23χρονου είχε κάνει γνωστή η μητέρα του άτυχου νέου, ενώ η αδερφή του είχε δηλώσει ότι «ήθελε πάντα το καλό για τους άλλους κι αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε».

Η μητέρα του είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

Exit mobile version