Τσανακλίδου: «Δεν είμαι κομματόσκυλο, θέλω να μπορώ να μιλάω» (Video)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσανακλίδου: «Δεν είμαι κομματόσκυλο, θέλω να μπορώ να μιλάω» (Video)

SHARE THIS

«Είμαι προσανατολισμένη σε έναν γενικότερο χώρο, έναν ας πούμε κεντροαριστερό χώρο ή αριστερό χώρο. Αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο».

Η γνωστή ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι!» και παραχώρησε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην πολιτική, στην παρουσία της στα social media από τα οποία ουκ ολίγες φορές έχει πάρει θέση για κοινωνικά ζητήματα, αλλά και στο κίνημα #MeToo.

Αρχικά η αγαπημένη καλλιτέχνιδα μίλησε για τη μουσική παράστασή της, το «Μουσικό Κουτί – Δεύτερο Μέρος», μία παράσταση με πολλά θεατρικά στοιχεία και συναισθήματα.

«Το «Μαγικό Κουτί 2» έρχεται σαν μια πολύ φυσιολογική συνέχεια του «Μαγικού Κουτιού 1», που το είχα κάνει το 1996 για πρώτη φορά. Είναι μια παράσταση με πάρα πολλά θεατρικά στοιχεία, είναι μια παράσταση που σε κάνει να αισθάνεσαι. Μιλά για την αγάπη».

Όταν ρωτήθηκε για το αν πολιτικές παρατάξεις την έχουν προσεγγίσει ποτέ, για να ενταχθεί σε αυτές, αλλά και για το εάν την σχολιάζουν αρνητικά λόγω του καυστικού λόγου της στα Social Media, απάντησε: «Βεβαίως με έχουν προσεγγίσει. Είμαι προσανατολισμένη σε έναν γενικότερο χώρο, έναν ας πούμε κεντροαριστερό χώρο ή αριστερό χώρο. Αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο. Εάν ενταχθείς σε ένα κόμμα, δεν μπορείς να κρίνεις, είσαι υποχρεωμένος να το βουλώσεις. Και εγώ δεν θέλω να το βουλώνω, θέλω να μπορώ να μιλάω. Με βρίζουν στα Social Media που μιλάω ανοιχτά, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας έχει τη γνώμη του».

Όσον αφορά το μεγαλειώδες κίνημα MeToo, η Τάνια Τσανακλίδου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ καλό που αυτή η ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται, γιατί πιστεύω ότι στα περισσότερα σπίτια υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κακοποιηθεί με κάποιον τρόπο. Δεν ξέρω κανέναν στο περιβάλλον μου. Με κάποιον τρόπο, όλοι μας έχουμε υποστεί κακοποίηση».

Αναφερόμενη στον χρόνο και πώς την έχει επηρεάσει, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είπε: «Έχει υποστεί φθορές η φωνή μου από τον χρόνο, όπως και το σώμα μου. Το πνεύμα μου, η αλήθεια είναι ότι βελτιώθηκε από τον χρόνο κι αυτό είναι ένα πολύ καλό αντιστάθμισμα. Όσον αφορά τη φωνή μου, πηγαίνω σε δάσκαλο και κάνω μαθήματα, όπως πηγαίνει ο αθλητής στον προπονητή του, έχω κι εγώ τον δάσκαλό μου και αισθάνομαι ότι αν δεν πάω, δεν έχω προετοιμαστεί σωστά για τη δουλειά».

«Η Νατάσσα Μποφίλιου και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι καλύτερα καταρτισμένες από τη δική μας γενιά. Είναι πολύ ωραίο, έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς», είπε για τη νέα γενιά καλλιτεχνών.

Μίλησε για τη ζωή στο Πήλιο, όπως την βιώνει τα τελευταία χρόνια. «Όταν απέκτησα αυτό το σπιτάκι στο χωριό, υπέστην μία γείωση, που νομίζω ότι με έκανε καλύτερο άνθρωπο, γιατί ήταν τα μυαλά μου λίγο πάνω από το κεφάλι μου, όπως οφείλουν να είναι τα μυαλά κάθε νέου ανθρώπου», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως «όταν είσαι ταπεινός, με την έννοια του μην τρελαίνεσαι, είσαι ένας κανονικός, φυσιολογικός άνθρωπος. Και χυλόπιτα θα φας, και απόρριψη θα αισθανθείς, και θα νιώσεις ότι σε αγαπάνε…».

Exit mobile version