Τσιλιαδόροι των φασιστών οι Αστυνομικοί στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης; – Αποκαλυπτικές φωτό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιλιαδόροι των φασιστών οι Αστυνομικοί στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης; – Αποκαλυπτικές φωτό

SHARE THIS

Οι αστυνομικοί φαίνεται να... φυλάνε τσίλιες στους φασίστες την ώρα που εκείνοι εισβάλλουν από την πίσω πλευρά του σχολείου

Ενδεικτικές του κλίματος ανοχής που υπάρχει απέναντι σε φασίζουσες συμπεριφορές είναι οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύπου από την… εισβολή των φασιστών στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

Στις φωτογραφίες ουσιαστικά οι αστυνομικοί φαίνεται να… φυλάνε τσίλιες στους φασίστες την ώρα που εκείνοι εισβάλλουν από την πίσω πλευρά του σχολείου, που υποτίθεται πως είναι υπό την ευθύνη των Αστυνομικών οι οποία κατά τα άλλα είχαν μετατρέψει την περιοχή σε αστακό

Μάλιστα βίντεο της «Ελληνοφρένειας» δείχνει από ψηλά την είσοδο των φασιστικών ομάδων στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ από την πίσω είσοδο του σχολείου.

Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το βίντεο μαρτυρούν ότι οι ακροδεξιοί μπαινόβγαιναν ανενόχλητοι στο σχολικό κτίριο μπροστά στα μάτια των αστυνομικών!

Το βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό επιρρώνει τις καταγγελίες συλλόγων εκπαιδευτικών και εργαζομένων για ανοχή της αστυνομίας στη φασιστική επίθεση και στοχοποίηση της αντιφασιστικής συγκέντρωσης.

Exit mobile version