Τζόυς Ευείδη για Ξιαρχό: «Εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζόυς Ευείδη για Ξιαρχό: «Εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

SHARE THIS

«Είναι τραγικό όλο αυτό, στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μην στενοχωριέται ρε παιδιά;», είπε η ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός, Τζόυς Ευείδη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην εβδομάδα μόδας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον Τάσο Ξιαρχό και τα χονδροφοβικά του σχόλια σε μία κοπέλα.

Υπενθυμίζεται, πως ο χορογράφος προ ημερών χλεύασε και διαπόμπευσε, δείχνοντας το πρόσωπο, μιας άγνωστης σε αυτόν κοπέλας, για τα κιλά της και την επιλογή ρουχισμού της, με αποτέλεσμα να γίνει αντικείμενο κατακραυγής.

Η Τζόυς Ευείδη που κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά είναι στενάχωρα πράγματα. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, στον χαβαλέ ή ήταν άτυχη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτός το μετάνιωσε πολύ άσχημα, με όποιον τρόπο και να το έκανε».

Στην συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε ότι κι εκείνη έχει δεχτεί ανά διαστήματα κάποια σχόλια, που την κάνουν να στεναχωριέται. «Εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και πάνω στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε” ή “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό όλο αυτό, στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μην στενοχωριέται ρε παιδιά;», είπε η ηθοποιός.

Τα σχόλιά της αυτά δείχνουν τη ρατσιστική διάθεση που επικρατεί στην κοινωνία και την ανθρωποφαγία, αφού για να πας σε θεατρική παράσταση και να θες να σχολιάσεις το βάρος των ηθοποιών αποδεικνύει πως πολλοί άνθρωποι είναι στενόμυαλοι και η εξωτερική εμφάνιση έχει γι ‘αυτούς μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό ανθρώπινης υπόστασης.

Exit mobile version