Εξάρχεια: Βανδάλισαν ανθοπωλείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Βανδάλισαν ανθοπωλείο

SHARE THIS

Βανδαλισμός σημειώθηκε στο ανθοπωλείο και κατάστημα “Polyamorous” στα Εξάρχεια, που βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων καθώς σύμφωνα με την ανάρτηση του μαγαζιού εναντιώνονται στον “εξευγενισμό” της περιοχής. Το κατάστημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, με δράστες να σπάνε μπουκάλια κρασιού, να καταστρέφουν λουλούδια και άλλα εμπορεύματα, ενώ πέταξαν τρικάκια με συνθήματα ενάντια στον εξευγενισμό.

Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού concept store, μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες του βανδαλισμού και μοιράστηκε την απογοήτευσή του για τη βίαιη αυτή δράση, υπογραμμίζοντας πως στο παρελθόν οι διαφωνίες έπρεπε να εκφράζονται με επιχειρήματα και όχι με βία. Από την πλευρά της, η συνιδιοκτήτρια του καταστήματος, Ελένη Νικολούλια, επικαλέστηκε την ανάρτηση του Γκικόπουλου και πρόσθεσε το δικό της σχόλιο, αντικατοπτρίζοντας την αντίθεση των ιδιοκτητών στη βία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με συλλήψεις από τις αρχές. Ωστόσο, παρά τον βανδαλισμό, το “Polyamorous” παραμένει ανοιχτό, λαμβάνοντας μεγάλη υποστήριξη από την online κοινότητα. Χρήστες του διαδικτύου εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς το κατάστημα, τονίζοντας την ανάγκη για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και καταδικάζοντας τις πράξεις βανδαλισμού που βλάπτουν την κοινότητα και τον πολιτισμό της περιοχής.

Exit mobile version