Βαρβαρότητα στην Κέρκυρα: Πυροβόλησε σκυλί, το έβαλε σε σακούλα και το έριξε σε ποτάμι
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρβαρότητα στην Κέρκυρα: Πυροβόλησε σκυλί, το έβαλε σε σακούλα και το έριξε σε ποτάμι

SHARE THIS

Μία ακόμη είδηση που αποτυπώνει την βαρβαρότητα ορισμένων ανθρώπων που ξεσπούν βίαια την μανιασμένη τους οργή απέναντι στα ανυπεράσπιστα ζώα, βλέπει το φως της δημοσιότητας από την Κέρκυρα.

Γυναίκα βρήκε το αδέσποτο σκυλάκι που φρόντιζε πυροβολημένο, μέσα σε σακούλα, ριγμένο στο ποτάμι!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που φρόντιζε το αδέσποτο σκυλάκι και διαμένει στο νότιο συγκρότημα του νησιού, το άτυχο ζώο πήγε σε παρακείμενο σπίτι όπου υπήρχε κοτέτσι. Μάρτυρας αναφέρει ότι άκουσε πυροβολισμό από το γειτονικό σπίτι με τον σκυλάκο να αγνοείται για τις επόμενες ώρες.

Βρήκε το σκυλάκι που φρόντιζε, πυροβολημένο μέσα σε σακούλα στο ποτάμι

Όταν η γυναίκα που φρόντιζε το σκυλάκι επέστρεψε από την δουλειά της άρχισε να αναζητά εναγωνίως τον σκύλο, όμως μάταια. Έχοντας μάθει για τον πυροβολισμό που ακούστηκε, σε μία απέλπιδα προσπάθειά της να τον εντοπίσει, πήγε στο ποτάμι που υπάρχει κοντά και τότε είδε να επιπλέει μία σακούλα. Όταν την άνοιξε, επιβεβαιώθηκαν οι πιο σκοτεινοί και απευκταίοι της φόβοι, αφού αντίκρυσε το σκυλάκι πυροβολημένο.

Ο/η  δράστης-ρια όχι μόνο πυροβόλησε το ζωάκι αλλά σκέφτηκε και πώς να ξεφορτωθεί το άψυχο σώμα του για να μην ενοχοποιηθεί. Έτσι, δεν το πέταξε στα σκουπίδια αλλά φυσικά ούτε το έθαψε. Το έβαλε σε μία σακούλα και το πέταξε στο ποτάμι, σαν να πετούσε ένα άχρηστο αντικείμενο.

Συνελήφθη 75χρονη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου συνελήφθη, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, 75χρονη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για θανάσιμο τραυματισμό ζώου και παράνομη οπλοκατοχή.

Προηγήθηκε καταγγελία σε βάρος της 75χρονης, για θανάτωση ζώου (σκύλου) με χρήση όπλου, το οποίο στη συνέχεια απέρριψε σε ποτάμι περιοχής της Νότιας Κέρκυρας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων, ενώ, επιπλέον, σε βάρος της ημεδαπής βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -30.000- ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Exit mobile version