Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου
INSTAGRAM V.TOPALOS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασίλης Τόπαλος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου

SHARE THIS

Στη δημοσιότητα έρχονται νέες πληροφορίες τόσο από την ιατροδικαστική εξέταση όσο και από τις έρευνες των αρχών ενώ ο θάνατος του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας έχει προκαλέσει και παρέμβαση του Αρείου Πάγου,

Η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά έδειξε ότι ο θάνατος του νεαρού αθλητή προήλθε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Παράλληλα, φέρεται να καταγράφεται βαριά κάκωση στον δεξί κρόταφο και στον εγκέφαλό του. Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα εάν το τραύμα προήλθε από πτώση ή από χτυπήματα ή από συνδυασμό και των δύο.

Από την Ασφάλεια έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών οι συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού του, το τι ακριβώς έγινε στους προπονητικούς αγώνες εκείνης της ημέρες και με ποιους αθλητές και τι ακολούθησε στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος αθλητής είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου σε γυμναστήριο της Καλλιθέας. Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου.

Exit mobile version