Βαξεβάνης: «Ο Μανιαδάκης ήταν μια από τις πηγές μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαξεβάνης: «Ο Μανιαδάκης ήταν μια από τις πηγές μου»

SHARE THIS

Ο Κώστας Βαξεβάνης, δημοσιογράφος και εκδότης του Documento κατέθεσε, ότι ο Νίκος Μανιαδάκης ο οποίος εμφανιζόταν και ως προστατευόμενος μάρτυρας «Γιάννης Αναστασίου» ήταν μία από τις πηγές του.

Ο εκδότης, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου μετά τις κακουργηματικές διώξεις που του έχουν ασκηθεί για τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Novartis, ανέφερε ότι ο Νίκος Μανιαδάκης του είχε αποκαλύψει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας τον απείλησε πως αν αλλάξει η κυβέρνηση θα τον «γ@μήσει».

«Από τη στιγμή που συγκεκριμένοι άνθρωποι επιχείρησαν να με ενοχοποιήσουν, μου έδωσαν το ηθικό και νομικό δικαίωμα να πω την αλήθεια γι αυτούς. Αποκάλυψα λοιπόν πως μια από τις πηγές μου ήταν ο Νίκος Μανιαδάκης ο οποίος κατέθετε ως προστετευόμενος μάρτυρας “Γιάννης Αναστασίου”» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ταυτόχρονα, ζήτησε τα αποδεικτικά στοιχεία να διαβαστούν στον εισαγγελέα για να διωχθεί ο Μανιαδάκης για ψευδορκία ενώπιον της Βουλής και της ανακρίτριας αλλά και για πλαστογραφία μετά χρήσεως.

Μετά τις εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει την τοποθέτηση ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, για το όσα μετέφερε στην ανακρίτρια ο Κώστας Βαξεβάνης.

Exit mobile version