«Βγήκαν τα τανκς του Μητσοτάκη» σύμφωνα με Οικονόμου – Πορτοσάλτε (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βγήκαν τα τανκς του Μητσοτάκη» σύμφωνα με Οικονόμου – Πορτοσάλτε (Video)

SHARE THIS

«54 χρόνια από το πραξικόπημα» έλεγε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας, «βγήκαν τα τανκς του Μητσοτάκη» κατάλαβαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.

Περίεργους συνειρμούς έκαναν σήμερα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε, βλέποντας την ιστορική φωτογραφία με τα τανκς των συνταγματαρχών μπροστά στη Βουλή.

Πιο αναλυτικά, βλέποντας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή» που είναι αφιερωμένο στη μαύρη μέρα επιβολής δικτατορίας του 1967,  με τίτλο «54 χρόνια από το πραξικόπημα» και υπότιτλο «Ναι, αλλά η χούντα έκανε δρόμους…», οι δύο δημοσιογράφοι σκέφτηκαν ακριβώς το ίδιο: «τα τανκς του Μητσοτάκη»!

«Βγήκαν τα τανκς του Μητσοτάκη» είπε πρώτος ο Άρης Πορτοσάλτε πριν ακόμη δει το πρωτοσέλιδο, με τον Δημήτρη Οικονόμου να δείχνει την εφημερίδα και να υποστηρίζει ότι «ναι, αυτό θέλει να πει. Στην πραγματικότητα αυτό θέλει να πει».

«Όταν έχεις σήμερα, 54 χρόνια μετά πρωτοσέλιδο για τη Χούντα, δεν το έχεις φαντάζομαι για την ιστορική μνήμη» συμπλήρωσε μάλιστα προς επίρρωση της υπόθεσής του.

Πάντως, προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά, ο συνειρμός τους βλέποντας μια ιστορική φωτογραφία από την επέλαση των τανκ μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο -«54 χρόνια μετά», όπως τόνισε και ο Δ. Οικονόμου-, να σκέφτονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Exit mobile version