Βία και χημικά από τα ΜΑΤ σε φοιτητές και φθορές περιούσιας – Τραυματίας μια κοπέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βία και χημικά από τα ΜΑΤ σε φοιτητές και φθορές περιούσιας – Τραυματίας μια κοπέλα

SHARE THIS

Η ένταση προκλήθηκε μετά τη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε πως οι φθορές στο κατάστημα προκλήθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκέντρωση γινόταν στα Προπύλαια ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA. Για δεύτερη μέρα η αστυνομική αυθαιρεσία και βία κατά διαδηλωτών είναι αισθητή.

Η ένταση αυτή την ώρα έχει μεταφερθεί στη συμβολή των Οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου Πηγής έχουν προκληθεί και φθορές σε κατάστημα. Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε, πως η ένταση προκλήθηκε μετά τη χρήση χημικών από την πλευρά της αστυνομίας, ενώ ο ίδιος κατήγγειλε πως οι φθορές στο κατάστημα προκλήθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς που εισέβαλαν στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν διαδηλωτές.

Όπως είναι εμφανές και σε βίντεο που δημοσιοποίησε το iEidiseis άνδρες των ΜΑΤ κινήθηκαν κατά διαδηλωτών με τα γκλοπ, κάνοντας παράλληλα χρήση χημικών ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί μια κοπέλα.

 

 

Exit mobile version