Βιασμός 24χρονης: Νέο βίντεο επιβεβαιώνει την κατάσταση της Γεωργίας εκείνο το βράδυ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 24χρονης: Νέο βίντεο επιβεβαιώνει την κατάσταση της Γεωργίας εκείνο το βράδυ

SHARE THIS

«Άλλο ένα αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα το βράδυ εκείνο».

Νέο βίντεο ήρθε το οποίο αποδεικνύει ότι η Γεωργία Μπίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση λίγη ώρα πριν πέσει θύμα βιασμού, έφερε στο φως το zougla.gr.

H εικόνα που αποτυπώνεται στο βίντεο δείχνει την 24χρονη να παραπατά, αποδεικνύοντας ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πράγμα άλλωστε που επιβεβαίωσαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο βίντεο φαίνεται η Γεωργία Μπίκα, την ώρα που επιστρέφει στο ξενοδοχείο, αφού έχει διαπιστώσει ότι δεν ήταν σε θέσει να οδηγήσει.

Ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στο ThessToday.gr , τόνισε πως το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

«Άλλο ένα αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα το βράδυ εκείνο. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να πληροφορηθώ αν υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες περιγράφουν μια διαφορετική κατάστασή της από αυτή που δείχνει το βίντεο.

Θεωρώ ότι και οι επόμενες μέρες θα είναι αποδεικτικά κρίσιμες για την υπόθεση. Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να έχω πρόσβαση στη δικογραφία. Το βίντεο αυτό βάζει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Exit mobile version