Victim blaming και αθλιότητες από τον Μπαλάσκα: «Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Victim blaming και αθλιότητες από τον Μπαλάσκα: «Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν» (Video)

SHARE THIS

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε μάλιστα για προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ έδωσε συμβουλές στις γυναίκες.

Καιρό είχε να κάνει την εμφάνισή του σε πάνελ ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος επανειλημμένα έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις τοποθετήσεις και τις δηλώσεις του για κοινωνικά ζητήματα. Σήμερα εμφανίστηκε και πάλι ως «συμβουλάτορας», για τις γυναίκες, οι οποίες όπως δήλωσε πρέπει να προσέχουν και να μη δέχονται να βιντεοσκοπήσουν προσωπικές τους στιγμές, ενώ απέδωσε τη βιντεοσκόπηση και δημοσιοποίηση των βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε… προσωπικό του πρόβλημα!

Πιο συγκεκριμένα, ουσιαστικά «έβγαλε λάδι» τον παρουσιαστή που κατηγορείται ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικό site χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

«Δεν μπορεί ξαφνικά να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες» τόνισε προκλητικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, επισημαίνοντας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε ένα προσωπικό πρόβλημα».

Προκλητικά λοιπόν,  συμπέρανε ότι οι γυναίκες είναι αυτές που θα πρέπει να προσέχουν. «Θα πρέπει να είναι γενικά όλες οι γυναίκες προσεκτικές από εδώ και πέρα και αρνητικές θα πω εγώ, όχι στο συναινετικό σεξ, στη συναινετική καταγραφή».

Ενώ το παραλήρημα συνεχίστηκε όταν δήλωσε ότι «η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο και σήμερα όλα πάνε καλά, κανείς δε γνωρίζει το αύριο. Οι συναινετικές καταγραφές είναι πάρα πολύ επικίνδυνες».

Υπενθυμίζεται ότι για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά μεταξύ άλλων κατάπτυστων δηλώσεών του, είχε πει για τον γυναικοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δείχνει ότι είναι βλάκας… Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τα ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή»!

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν την κοινωνική κατακραυγή καθώς από πολλούς θεωρήθηκαν ως νομικές… συμβουλές προς επίδοξους γυναικοκτόνους, που όπως είδαμε στη συνέχεια, πολλοί γυναικοκτόνοι ακολούθησαν!

Exit mobile version