Βίκυ Πρωτογεράκη: Εγώ στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίκυ Πρωτογεράκη: Εγώ στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα είχα αυτοδικήσει

SHARE THIS

«Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται»

Προκλητική ακόμη μία φορά η ηθοποιός, Βίκυ Πρωτογεράκη, που μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και το κίνημα #MeToo στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε πως εάν ήταν στη θέση του κατηγορούμενου Πέτρου Φιλιππίδη θα είχε αυτοδικήσει.

Εξηγώντας πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ τραβηγμένο. Θεωρώ ότι όλοι οι ηθοποιοί είναι κάπως ρε παιδί μου. Αν δεν είσαι και έτσι δεν μπορείς να κάνεις και θέατρο. Θέλω να πω ότι μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πληθωρικός. Εμένα δεν μου αρέσει να στιγματίζονται οι άνθρωποι».

Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει

«Εγώ στη θέση του θα είχα σιχαθεί τα πάντα. Άνθρωποι που θα είχα βοηθήσει και θα είχαν δουλέψει μαζί μου, σε αυτή τη δύσκολη θέση να μη μιλάνε… Εγώ δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, μπορεί να είχα αυτοδικήσει κιόλας. Εγώ, η Βίκυ. Πριν με βάλουν μέσα θα είχα αυτοδικήσει. Όποιος μιλάει υπέρ του Πέτρου λιθοβολείται» τόνισε.

Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ;

Η Βίκυ Πρωτογεράκη αναφέρθηκε και στην αγωγή που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα λέγοντας: «Εφόσον θεωρεί κάποιος ότι έχει δυσφημιστεί και δεν έχει κανέναν άλλον τρόπο να το αντιμετωπίσει, προσφεύγει στη δικαιοσύνη. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος μετά από τόσα χρόνια που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα πάνω στο σανίδι, να βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση. Κάποια πράγματα θεωρώ ότι πρέπει να γίνονται από την αρχή. Όταν περνάει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και μετά τα ανακαλούμε επειδή υπάρχει ένα κίνημα… Δηλαδή, χωρίς αυτό το κίνημα δεν θα μιλούσαν ποτέ; Και μη μου πουν ότι φοβήθηκαν μη μείνουν χωρίς δουλειά», είπε επιρρίπτοντας ευθύνες ουσιαστικά στα θύματα που δε μίλησαν νωρίτερα, χρησιμοποιώντας το σαθρό επιχείρημα ορισμένων: «Γιατί μίλησαν τώρα;»

Exit mobile version