Βίλια: Η νεολαία στην πρώτη γραμμή – «Είμαστε 3 μέρες άυπνοι, κουρασμένοι, στεναχωρημένοι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίλια: Η νεολαία στην πρώτη γραμμή – «Είμαστε 3 μέρες άυπνοι, κουρασμένοι, στεναχωρημένοι»

SHARE THIS

«Είναι άδικο και κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι -που δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω- να βγαίνουν και να λένε ότι η νεολαία αυτού του τόπου δεν έτρεξε να βοηθήσει»  

Ηχηρή απάντηση σε όσους επιμένουν να αναζητούν στη νέα γενιά ιθύνοντες για τα πάντα, όπως πανδημία και φωτιές, προσέφερε η νεολαία στα Βίλια, όπου για τέταρτη συνεχόμενη μέρα κάτοικοι και πυροσβέστες δίνουν μία σκληρή και άνιση μάχη.

Οι νέοι άνθρωποι που έχουν στοχοποιηθεί άδικα και χυδαία όλον αυτόν τον καιρό, για ακόμη μία φορά, με την κινητοποίησή τους στις πληγείσες περιοχές, αποδεικνύουν ότι αποτελούν αντίβαρο αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς.

Με ανάρτηση στο Facebook, η νεολαία στα Βίλια που ρίχτηκε με αυταπάρνηση στις φλόγες και στέκεται από την αρχή της πυρκαγιάς στο πλευρό της τοπικής κοινότητας αναφέρει:

«Είμαστε 3 μέρες στην πρώτη γραμμή άυπνοι κουρασμένοι, στεναχωρημένοι τρέξαμε παντού βοηθήσαμε όπου μπορέσαμε χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και χωρίς αλλά μέσα!!!!τρέξαμε για τον τόπο μας για τις οικογένειες μας για τα σπίτια μας!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ν ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΊΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!

ΥΓ. ευχαριστούμε και την νεολαία από τις ερυθρές που ήταν στο πλευρό μας απο την πρώτη στιγμή!!!!»

Exit mobile version