Βύρωνας: Αλεπού αναζήτησε καταφύγιο στο Δημοτικό κτίριο – Σώθηκε από την ΑΝΙΜΑ
FACEBOOK ΑΝΙΜΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βύρωνας: Αλεπού αναζήτησε καταφύγιο στο Δημοτικό κτίριο – Σώθηκε από την ΑΝΙΜΑ

SHARE THIS

Όπως αναφέρει η ΑΝΙΜΑ, η αλεπού ξεκίνησε ήδη φαρμακευτική αγωγή καθώς ταλαιπωρείται από δερματικό νόσημα.

Στο διοικητικό κτίριο του δήμου Βύρωνα αναζήτησε καταφύγιο μια ταλαιπωρημένη αλεπού, η οποία έφερε σημάδια από κάποιο δερματικό νόσημα.

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι σε διοικητικό κτίριο του δήμου Βύρωνα είδαν μια αλεπού να έχει τρυπώσει στα γραφεία τους κι άμεσα έβγαλαν φωτογραφίες ενημερώνοντας τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, ΑΝΙΜΑ.

Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής από τις φωτογραφίες που έστειλε υπάλληλος του δήμου Βύρωνα αντιλήφθηκαν ότι η αλεπού χρειαζόταν βοήθεια και ήταν εφικτή η δίασωσή της.

Στο διοικητικό κτίριο του δήμου Βύρωνα έσπευσε ένας ειδικευμένος διασώστης και ένας κτηνίατρος οι οποίοι και κατάφεραν να «συλλάβουν» την αλεπού.

Όπως αναφέρει η ΑΝΙΜΑ, η αλεπού ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή καθώς ταλαιπωρείται από δερματικό νόσημα. Παράλληλα, διευκρινίζει ότι στην προκειμένη περίπτωση, η αποστολή ομάδας διάσωσης ήταν εφικτή καθώς η αλεπού είχε εγκλωβιστεί μέσα σε κτίριο. Αντίθετα, σε άλλες περιπτώσεις, όπως όταν εμφανίζονται σε πάρκα, άλση και αυλές σπιτιών, η «σύλληψη» της αλεπούς δεν είναι εφικτή.

Exit mobile version