Βύρωνας: Τα περιπολικά έγιναν… «ταξί» για την έξωση γυναίκας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις
FACEBOOK TASOS MAVROPOULOS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βύρωνας: Τα περιπολικά έγιναν… «ταξί» για την έξωση γυναίκας – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

SHARE THIS

Περιπολικό έχει αποκλείσει δρόμο στον Βύρωνα για να ολοκληρωθεί επιχείρηση έξωσης σε βάρος μίας γυναίκας.

Τελικά τα περιπολικά μπορούν να επιτελούν πολλαπλούς ρόλους, όπως μαρτυρούν οι σημερινές φωτογραφίες από τον Βύρωνα όπου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν φτάσει σε πολυκατοικία όπου είναι σε εξέλιξη επιχείρηση έξωσης γυναίκας από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (19.04), προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο από αλληλέγγυους πολίτες που υπερασπίζονται το βιος της γυναίκας.

Ειδικότερα, λίγες μόλις ημέρες μετά την άγρια γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής, για την προστασία της οποίας η ΕΛΑΣ δεν διέθεσε περιπολικό προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια στο σπίτι της, περιπολικό έχει αποκλείσει τον δρόμο στον Βύρωνα για να ολοκληρωθεί επιχείρηση έξωσης σε βάρος μίας γυναίκας.

Μάλιστα, στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ γείτονες και αλληλέγγυοι έχουν συγκεντρωθεί κάτω από το σπίτι ζητώντας από τις αστυνομικές δυνάμεις να αποχωρήσουν.

«Βρυούλων 29 στο Βύρωνα έξωση σε εξέλιξη. Απαγορεύουν ακόμα και το περπάτημα στα κομμάτια που έχουν αποκλείσει. Αστυνομικοί όταν τους χρειάζονται οι πολίτες δεν υπάρχουν και τα περιπολικά δεν είναι ταξί. Στην υπηρεσία όμως των funds και των αρπακτικών σε αφθονία» έγραψε ο Τάσος Μαυρόπουλος.

Αντίστοιχα, και ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος ανήρτησε φωτογραφίες από το σημείο, ενώ όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, πρόκειται για την γυναίκα που λίγο καιρό πριν, απελπισμένη από την αναλγησία των Αρχών, είχε απειλήσει να βάλει τέλος στην ζωή της όταν είδε την αστυνομία και τον δικηγόρο να έχουν φτάσει στο σπίτι της για να της κάνουν έξωση.

Exit mobile version