Βιβλιοπωλείο «Ιανός»: Απάνθρωπες πρακτικές κατά αστέγων – Σφοδρές αντιδράσεις για την εσωτερική οδηγία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιβλιοπωλείο «Ιανός»: Απάνθρωπες πρακτικές κατά αστέγων – Σφοδρές αντιδράσεις για την εσωτερική οδηγία

SHARE THIS

Σφοδρές αντιδράσεις για την εσωτερική οδηγία του βιβλιοπωλείου «Ιανός» - Βρέχουν εξωτερικές μοκέτες για να μην βρίσκουν καταφύγιο οι άστεγοι.

Ένα εσωτερικό email του βιβλιοπωλείου «Ιανός» στο κέντρο της Αθήνας, που φέρεται να καλεί τον διαχειριστή του κτιρίου να διώχνει με απάνθρωπα μέσα τους άστεγους που βρίσκουν καταφύγιο έξω από την επιχείρηση, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο email αυτό προς τον διαχειριστή του κτιρίου, δίνονται οδηγίες προς τους θυρωρούς να διώχνουν τους άστεγους, αφού πρώτα ο/η αποστολέας σημειώνει ότι έχουν ήδη βρέξει την μοκέτα προκειμένου να μην μπορούν οι άστεγοι να κοιμηθούν εκεί!

Στο μέιλ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ενημερώστε τους θυρωρούς να αποτρέπουν τους άστεγους να κοιμούνται έξω από το μέγαρο. Εμείς χθες τους το είπαμε και μάλιστα πλύναμε τη μοκέτα για να είναι βρεγμένη η περιοχή. Προφανώς αργά το βράδυ ξανά επέστρεψαν… Αν δείτε προσεκτικά τη μοκέτα θα διαπιστώσετε ότι κοιμούνται στα βρεγμένα…».

Οι χρήστες των social media έπειτα από τη διαρροή του επίμαχου email που συνιστά απόδειξη απανθρωπιάς, καλούν ακόμη και σε μποϊκοτάρισμα της επιχείρησης,

Exit mobile version