Βόλος: 22χρονος κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης, αφέθηκε ελεύθερος – Η ιατροδικαστής δεν έχει λάβει αποτελέσματα εξέτασης
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: 22χρονος κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης, αφέθηκε ελεύθερος – Η ιατροδικαστής δεν έχει λάβει αποτελέσματα εξέτασης

SHARE THIS

Η ιατροδικαστής δεν έχει λάβει ακόμη τα δείγματα που λήφθηκαν από την ανήλικη, καθώς βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Στον αέρα η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού 16χρονης από έναν 22χρονο στον Βόλο, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η ανήλικη.

Ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Όπως αναφέρει το τοπικό site “Γεγονότα”, τα δείγματα που λήφθηκαν από την ανήλικη βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας και δεν έχει παραλάβει αποτελέσματα η ιατροδικαστής, δεν έχουν κοινοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στην Εισαγγελία. Μετά από 4 μέρες κράτησης ο 22χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, αφέθηκε χθες ελεύθερος με εγγύηση και όρους. Όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να στοιχειοθετηθεί ή όχι βιασμός.

Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρξει σύλληψη του 22χρονου και στη δεύτερη θα υπάρξει χειρισμός της υπόθεσης από την εισαγγελέα ανηλίκων.

Διασταυρωμένες πληροφορίες που επικαλείται το magnesianews, αναφέρουν ότι μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν είχαν προσκομιστεί τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στις οποίες υποβλήθηκε το ηλικίας 16,5 χρόνων κορίτσι και αφού εκτιμήθηκε το υλικό που υπήρχε στη δικογραφία, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό με περιοριστικούς όρους.

Στον 22χρονο επιβλήθηκαν οι όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, να μην προσεγγίζει – επικοινωνεί με την ανήλικη και εγγυοδοσία 1000 ευρώ.

Η 16χρονη κατήγγειλε πως την βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του και η σύλληψη του 22χρονου έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Η κοπέλα κατέθεσε την καταγγελία στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής και αμέσως μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Δήλωσε στην καταγγελία της πως βιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητο στην παραλία όπου βρέθηκε, όταν τα δύο αγόρια της παρέας είχαν βγει έξω από το αυτοκίνητο για να κάνουν βόλτα. Αμέσως μόλις έφτασαν στον Βόλο, τους ενημέρωσε για όσα συνέβησαν και πήγε στην αστυνομία.

«Εγω δεν φοβάμαι τίποτα και οι εξετάσεις θα το αποδείξουν», δήλωσε στους αστυνομικούς ο 22χρονος.

Exit mobile version