Βόλος: 34χρονος κατηγορείται ότι έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του με κουτουλιά
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: 34χρονος κατηγορείται ότι έσπασε τη μύτη της πρώην συζύγου του με κουτουλιά

SHARE THIS

Ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη, κατέθεσε και ο ίδιος μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του.

Άλλη μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, με πρωταγωνιστή 34χρονο Βολιώτη, ο οποίος φέρεται να χτύπησε την 30χρονη πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (6/7), μπροστά στο μόλις 4,5 ετών παιδί, ο 34χρονος αθλητής φέρεται να χτύπησε την 30χρονη με κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει προκαλώντας της αιμορραγία από την μύτη.

Η γυναίκα μετέβη για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Βόλου και εναντίον του 34χρονου υπεβλήθη αυτεπάγγελτη δίωξη και ακολούθησε η σύλληψή του. Κι ο ίδιος όμως, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το πρώην ζευγάρι μένει σε διαφορετικούς ορόφους, στην ίδια όμως οικοδομή. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η 30χρονη πήγε να πάρει το παιδί που ήταν με τον πατέρα του κι εκείνος άρχισε να την βιντεοσκοπεί, θέλοντας να δείξει ότι ο γιος τους επιθυμεί να είναι μαζί του. Εκείνη λέγεται ότι απώθησε το τηλέφωνο και ο άνδρας φέρεται να την κουτούλησε στο πρόσωπο.

Μέχρι τη Δευτέρα που θα εκδικαστούν οι μηνύσεις αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι, με τους όρους να μην πλησιάζουν ο ένας τον άλλον σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων και ο άνδρας να διαμείνει στο σπίτι της αδερφής του.

Exit mobile version