Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου μπροστά στο 17 μηνών παιδί της – Συνελήφθη ο σύζυγός της
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου μπροστά στο 17 μηνών παιδί της – Συνελήφθη ο σύζυγός της

SHARE THIS

Η έγκυος κοπέλα νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα, ενώ τα επόμενα 24ωρα οι γιατροί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν επηρεάστηκε η υγεία του εμβρύου

Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μια νεαρή κοπέλα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, σημειώθηκε την Πέμπτη στον Αλμυρό Βόλου.

Η κοπέλα που είναι και μητέρα ενός παιδιού 17 μηνών μεταφέρθηκε με πολλαπλά τραύματα στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται με τους γιατρούς να παρακολουθούν κατά πόσο τα τραύματα θα επηρεάσουν το έμβρυο.

Το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του συζύγου της νεαρής κοπέλας.

Ο ξυλοδαρμός φέρεται να έχει μπροστά στο 17 μηνών παιδάκι του ζευγαριού και επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού για να το φροντίσει, με εντολή του εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε ειδικό χώρο στο τμήμα νεογνών, δίπλα στη μητέρα του η οποία θα παραμείνει στο Αχειλλοπούλειο για παρακολούθηση τουλάχιστον ένα 24ωρο ακόμη, μέχρι οι γιατροί να είναι σίγουροι ότι μητέρα και έμβρυο είναι καλά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στον taxydromo το 17 μηνών παιδάκι ήταν πολύ τρομαγμένο και ανήσυχο, με το προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου να καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ξεχάσει ό,τι έχει συμβεί.

Exit mobile version