Χαλκιδική: Ελεύθεροι η κόρη και ο εγγονός του 82χρονου που τον πέταξαν στον δρόμο
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Ελεύθεροι η κόρη και ο εγγονός του 82χρονου που τον πέταξαν στον δρόμο

SHARE THIS

Η 46χρονη κόρη του και ο 32χρονος εγγονός του Θεόφιλου Τζοχουνίδη που προσήχθησαν χθες γιατί προσπάθησαν να υπερασπιστούν το οικογενειακό σπίτι, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ελεύθεροι αφέθηκαν η κόρη και ο εγγονός του 82χρονου ανάπηρου συνταξιούχου Θεόφιλου Τζοχουνίδη στα Φλογητά Χαλκιδικής, που για τρίτη φορά υποβλήθηκε στην βάρβαρη διαδικασία της έξωσης, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να καταστέλλουν τους αλληλέγγυους που συγκεντρώθηκαν να υπερασπιστούν το βιος του γείτονά τους.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η 46χρονη κόρη και ο 32χρονος εγγονός του Θεόφιλου Τζοχουνίδη που προσήχθησαν χθες γιατί προσπάθησαν να υπερασπιστούν το οικογενειακό σπίτι, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Καταγγελίες αναφέρουν ότι όχι μόνο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και «μπράβοι» επιστρατεύτηκαν χθες και έβγαλαν στον δρόμο τον 82χρονο ανάπηρο, που αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα μέσα στο τσουχτερό κρύο, σε ξύλινο καταφύγιο, το οποίο του έφτιαξαν οικοδόμοι της περιοχής.

«Η ανάπτυξή τους τσακίζει τις ζωές μας, Οργάνωση κι αγώνας η επιλογή μας», έγραψε πάνω το Συνδικάτο Οικοδόμων Χαλκιδικής.

Exit mobile version