Χαλκιδική: Επιστρέφει σπίτι του ο 81χρονος – Πρώτη νίκη κατά του πλειστηριασμού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ALTERTHESS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Επιστρέφει σπίτι του ο 81χρονος – Πρώτη νίκη κατά του πλειστηριασμού

SHARE THIS

Ο 81χρονος είχε μπει εγγυητής σε ληξιπρόθεσμο δάνειο, ενώ ο αγοραστής επιδίωκε να χρησιμοποιήσει το σπίτι για τουριστικούς λόγους.

Στο σπίτι του επιστρέφει ο κ. Θεόφιλος Τζοχουνίδης, με προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου, από τη Χαλκιδική.

Πρόκειται για τον 81χρονο οφειλέτη από τα Φλογητά της Χαλκιδικής, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ο οποίος είχε εκδιωχθεί από την κατοικία του για την οποία είχε γίνει κατάσχεση και πλειστηριασμός.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, o 81χρονος από τα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής, μπορεί πλέον να μπει στην οικία του και να πάψει να κοιμάται τα βράδια στη βεράντα.

Ήδη η οικογένεια, με μεγάλη συγκίνηση, εισήλθε στο σπίτι το οποίο επανειλημμένα ο κ. Θεόφιλος δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει. Στις 3 Ιουλίου θα εκδικαστεί η ανακοπή βίαιης αποβολής ελλείψει ενεργητικής νομιμοποίησης ενώ ένα ακόμη δικαστήριο θα γίνει στις 24 Ιουλίου με ανοιχτό ακροατήριο.

Ο Θ. Τζοχουνίδης έχει χάσει πριν χρόνια το πόδι του σε ατύχημα, κυκλοφορεί με αμαξίδιο (ποσοστό 85% αναπηρίας) ενώ αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα υγείας.

Ο 81χρονος είχε μπει εγγυητής σε ληξιπρόθεσμο δάνειο που είχε πάρει ο γιος του, ενώ ο αγοραστής επιδίωκε να χρησιμοποιήσει το σπίτι για τουριστικούς λόγους.

Exit mobile version