Χαλκιδική: Καταγγελία ότι χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο που έλεγχε τα αντιπλημμυρικά
FACEBOOK SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Καταγγελία ότι χτύπησαν με φτυάρι δημοτικό υπάλληλο που έλεγχε τα αντιπλημμυρικά

SHARE THIS

Δημοτικός υπάλληλος του δήμου Προποντίδας καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος.

Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη κακοκαιρία.

Ειδικότερα, δημοτικός υπάλληλος του δήμου Προποντίδας καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη και παιχνίδια στα Νέα Μουδανιά, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ο υπάλληλος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση, ενώ ήλεγχε τα αντλιοστάσια στην περιοχή και ότι τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν τρία άτομα ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δίνουν διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε πρώτος στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μάλιστα την ώρα που πάλευαν με τα νερά. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media ότι ο υπάλληλος άρπαξε τον άντρα της από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απλά βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι άνθρωποι της βίας και ότι ποτέ δεν θα προκαλούσαν τέτοια επεισόδια από δική τους πρόθεση.

Ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, μιλώντας σήμερα Τρίτη (23/4) στον ΑΝΤ1, δήλωσε:

«Ήταν γύρω στις 11, ένα πρωτοφανές φαινόμενο χαλαζόπτωσης και μετά νεροποντής. Τρέχουμε από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο, έπρεπε τα πάντα να δουλεύουν. Ήμασταν όλοι επί ποδός. Τα νερά άρχιζαν να φεύγουν και ενώ πηγαίνω από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο με αναγνώρισαν καταστηματάρχες και αρχίζουν βρισιές και φωνές».

Όπως δήλωσε, άρχισαν να του φωνάζουν ότι οι αντλίες δεν δουλεύουν. «Τους απάντησα “μην λέτε ανοησίες, δουλεύει εδώ και 20 λεπτά, όλες οι αντλίες τρέχουν νερό”. Τότε με απειλεί “μη σου δώσω μία με το φτυάρι να σε σακατέψω”», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον υπάλληλο, το φτυάρι το είχε ο άνδρας για να καθαρίσει ένα φρεάτιο. «Ξαφνικά με χτυπάει στο κεφάλι, βάζω τα χέρια μου και γλυτώνω τα χειρότερα. Παλεύω να σωθώ, με ρίχνουν κάτω και έρχονται ακόμα δύο και με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά και νιώθω να πνίγομαι» είπε.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς σημείωσε ότι δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο περιστατικό. «Ήμασταν όλοι εκεί για να μην πλημυρίσει η περιοχή μας και δεχτήκαμε επίθεση» τόνισε.

Exit mobile version