Χαμός στο Twitter για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους 60+: «Ας ντυθούν αστυνόμοι»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στο Twitter για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους 60+: «Ας ντυθούν αστυνόμοι»

SHARE THIS

«Δηλαδή χαμηλοσυνταξιούχος θα χρειάζεται 3 συντάξεις για να βγάλει χρόνο ανεμβολίαστος. Αν δεν τον προλάβει ο κορονοϊός, θα πεθάνει από πείνα», σχολιάζει χαρακτηριστικά χρήστης του Twitter.

Η ανακοίνωση επιβολής διοικητικού προστίμου της τάξεως των 100 ευρώ τον μήνα στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, τους οποίους η κυβέρνηση υποχρεώνει σε εμβολιασμό, προκάλεσε χιονοστιβάδα αντιδράσεων στο Twitter, με την πλειοψηφία του κόσμου να εκφράζει την αντίθεσή της, αλλά να επαναφέρει στη συζήτηση και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των. σωμάτων ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 100 ευρώ τον μήνα για όσους δεν έχουν κλείσει ραντεβού πρώτης δόσης μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, γεγονός που δυσαρέστησε μεγάλο μέρος των πολιτών, χαρακτηρίζοντας το μέτρο εισπρακτικό και κάλυψη της ανεπάρκειας της κυβέρνησης να ενισχύσει το ΕΣΥ αποτελεσματικά.

Μέσα από τα hashtag #μέτρα και #Πρόστιμο100 σχολίασαν τα νέα μέτρα, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που επέλεξαν να μιλήσουν και για την τραγική συνταξιοδότηση των ηλικιωμένων που πλέον αν δε μπορέσουν ή δε θελήσουν να εμβολιαστούν θα δουν τους λογαριασμούς τους να αδειάζουν!

 

Exit mobile version