Ξανα-ενισχύεται ο στόλος της ΕΛΑΣ με «141 νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανα-ενισχύεται ο στόλος της ΕΛΑΣ με «141 νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού»

SHARE THIS

Ακόμη μία ενίσχυση του στόλου της ΕΛΑΣ, την ώρα που οι τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία της χώρας παραμένουν εν μέσω πανδημίας.

Αν και συνεχίζουν να υπάρχουν οι σοβαρότατες ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία τα οποία παραμένουν υποστελεχωμένα εν μέσω του σφοδρότατου τρίτου κύματος της πανδημίας, μέριμνα για ενίσχυση, φαίνεται να υπάρχει μόνο για την Ελληνική Αστυνομία.

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού να στενάζει βουλιάζοντας στην ανέχεια, ωστόσο σε συνέχεια των προσλήψεων ειδικών φρουρών για τα Πανεπιστήμια, τα νέα οχήματα, τους νέους αίαντες και τις νέες μηχανές, στην επιχορήγηση καταστολής», διαδέχονται 141 ακόμη νέα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού.

«Ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματα των αστυνομικών και των συνδικαλιστικών φορέων» είχε δηλώσει προ μηνών ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, πράγμα που φαίνεται πια και στην πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή (1.453) νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν επιπλέον (45) οχήματα και (53) φορτηγά οχήματα.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ,  «με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των κατά τόπους αστυνομικών Υπηρεσιών και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου», πράγμα που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από το αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων της Αθήνας, ιδίως μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου Γ. Καραϊβάζ.

Exit mobile version