Χανιά: Άνδρας στην Κίσσαμο κλείστηκε στο σπίτι του και απειλεί να ανατιναχθεί
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Άνδρας στην Κίσσαμο κλείστηκε στο σπίτι του και απειλεί να ανατιναχθεί

SHARE THIS

Ο άντρας βγήκε από το σπίτι που ζει με τη σύζυγό του κρατώντας στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη.

Σε εξέλιξη, στην περιοχή Πύργος Κισσάμου στα Χανιά, βρίσκεται επιχείρηση των Αρχών προκειμένου να προσεγγίσει άνδρα που έχει κλειστεί μέσα στο σπίτι και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του.

Άνδρες  του Τμήματος Κισσάμου, μετά από παρέμβαση της Εισαγγελίας Χανίων, έσπευσαν στο σημείο για να τον συλλάβουν, ‘οπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο άντρας βγήκε από το σπίτι που ζει με τη σύζυγό του κρατώντας στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη. Οι Αρχές απομακρύνθηκαν, ωσότου αποκλιμακωθεί η κατάσταση.

Ο διοικητής ενημέρωσε το Αρχηγείο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές, οι οποίοι μιλούν μόνο με τη σύζυγό του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του.

“Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άντρας συνελήφθη μετά από έφοδο της ειδικής ομάδας της ΕΚΑΜ. Ακόμα οι λόγοι της πράξης του παραμένουν άγνωστοι.

Exit mobile version